strategi_top_billede

Strategisk kommunikation

I en tid med pres på stort set alle budgetter er det vigtigt, at jeres kommunikationsarbejde skaber direkte værdi for virksomheden.

Sense Kommunikation yder strategisk kommunikationsrådgivning, der understøtter organisationen mål gennem en langsigtet kommunikationsindsats.  

Målrettet og kvalificeret kommunikation skaber værdi for din virksomhed. Kommunikationen skal indgå i en naturlig og troværdig sammenhæng med de mål og den vision, som virksomhede har udstukket. I Sense Communication er vores mål at udvikle og implementere langsigtede kommunikationsstrategier, der i væsentlig grad styrker virksomhedens muligheder for at realisere målene.

Mediebilledet aldrig været mere fragmenteret og de digitale muligheder bliver større og større. Vores fokus er at give dig et fundament at kommunikere strategisk ud fra. Vi hjælper med at gøre din strategiske kommunikation effektiv. Vi har ekspertise i at finde og formidle dine budskaber og formidle jeres holdninger gennem de rette kanaler til den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt. Vi sikrer dig gennemslagskraft, flytter holdninger og lader din mening få tydelig plads i debatten.

Vi har arbejdet over 20 år med strategisk kommunikationsrådgivning for en bred vifte af brancher og organisationer. Vi har erfaring fra medier, kommunikationsafdelinger og konsulentvirksomheder. Vi har indgående kendskab og viden om PR og strategisk kommunikation fra vores kunder, fra rådgivning og fra undervisning.

Vi står klar til at hjælpe jer. Både når det gælder akutte kommunikationsspørgsmål, kampagner, produktlanceringer, strategimplementering, intern kommunikation eller hvis i har brug for krisekommunikation eller beredskab.

Ring til os på 26 72 80 64 – så ved vi om eller hvordan vi kan hjælpe dig.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.