05 feb
PR Bureau og motivation

En snak om motivation på PR bureau

Jeg blev for ganske nyligt spurgt af den gode Eric Ziengs fra Nochmal.dk, om jeg kunne tænke mig at komme i “hangout”-studiet og tale lidt om motivation på PR bureauer, og det at være konsulent på PR bureau. Det er der kommet en lille podcast ud af.

I samtalen kommer vi ind på, hvad der driver konsulenter, og hvordan bureauledere kan motivere de skarpe konsulenter.

Eric skriver i omtalen af podcasten:

Der ikke en fast opskrift på at motivere bureaukonsulenter. Det handler om at indse at medarbejderne har nogle forskellige behov, at de er stykket forskelligt sammen og drives af vidt forskellige motivationer. Derfor gælder det om at bruge tid på at lære sine medarbejdere at kende. På den måde kommer du tættere på at lære hvad, der driver dem.

En god måde at skabe teams på er at sætte teamet op efter medarbejdernes behov. Hvis en medarbejder ikke er god til at styre projekter, så sæt vedkommende på teamet med en dygtig projektleder. Vi behøver ikke alle kunne alt.

Nogle medarbejdere er super gode til at sælge, netværke eller skaffe forretning, men det er ikke sikkert, at de er super gode til at producere samtidig. Det kan give problemer, hvis de både skal sælge, producere og komme op med en masse idéer. Det kan være med til at demotivere og presse medarbejderen til at blive mindre effektiv.

Dine tanker er velkomne

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.