På vores kursus Medietræning lærer du at håndtere et medieinterview. Mikrofonen er tændt, og kameraet ruller. Det er nu, du skal levere varen. Det er nu, dine budskaber skal ud! Vores medietræning giver deltagerne et intensivt træningsforløb, hvor du bliver rustet til succesfuldt at gennemføre et interview med medierne. En kritisk historie i medierne kan nemt påvirke din virksomheds image og omdømme – du står derfor bedre, hvis du ved, hvordan du får det bedste ud af mødet med medierne. Få redskaber, der matcher den kritiske journalist. Vend den negative historie til en positiv og lær, hvordan journalister tænker.

På vores kursus i medietræning lærer du, hvordan får det bedste ud af mødet med medierne – hvad enten det er live på tv eller et telefoninterview med et lokalmedie. Du lærer, hvordan du kan gå i dialog med journalisterne, forberede dig og bedre trænge igennem med dine budskaber.

Vores medietræning henvender sig til alle, der har brug for skærpe budskaber og få mere gennemslagskraft i forbindelse med akutte sager eller talsmandsroller.

Vi skræddersyr altid vores kursus i medietræning, så det passer til din helt specielle situation.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.