Engagement skaber produktivitet og loyalitet. På vores kursus i intern kommunikation ser vi på, hvordan den interne kommunikation skaber værdi, og hvordan organisationens kommunikation kan sættes i system, og udvikles for at skabe værdi for hele virksomheden.

Hvis den interne kommunikation skal skabe engagement, motivation og arbejdsglæde, kræver det, at kommunikationen opleves som nærværende og autentisk, og ikke mindst at medarbejderne har mulighed for at engagere sig. På dette kursus i kommunikation internt i virksomheden ser vi blandt andet på det sociale intranet, dialog, kommunikation og samarbejde, motivation og ledelseskommunikation.

På kurset gennemgår vi de nyeste metoder og modeller,
der giver den interne kommunikation værdi, og vi ser på kommunikativt lederskab som strategi og værdiskaber. Vores fokus er konkrete værktøjer og tiltag, som skaber en mere involverende, engagerende og relevant intern kommunikation. Både til hverdag, når statusrapporter og kantinenyt fylder mediestrømmen, og ved særlige lejligheder, når nye projekter søsættes, og direktører ansættes.

Vil du vide mere om dette kursus, kontakt os her.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.