Få styr på virksomhedens kommunikation under en krisesituation Kriser er heldigvis sjældne. Men enhver virksomheder kommer til at opleve en […]

Få styr på virksomhedens kommunikation under en krisesituation

Kriser er heldigvis sjældne. Men enhver virksomheder kommer til at opleve en krise – af større eller mindre grad. Og det går hurtigere i dag end det nogensinde har gjort. Ikke to kriser er ens og krisens betydning for virksomheden hænger sammen med typen af krisen og måden, hvorpå virksomheden håndterer krisen.

Kriser er vanskelige at forudse, og ressourcerne til at håndtere krisen eller påvirke krisen ændres konstant. Men faktum er, at jo bedre virksomheden er forberedt, desto større sandsynlighed er der for, at virksomheden kommer godt gennem krisen. Kriser kan slet og ret blive til dobbeltkriser fordi virksomheden håndtere kommunikationen forkert eller dårligt. Ingen nævnt ingen glemt.

Der findes mange typer af kriser. Fra sociale medier til økonomiske kriser og naturkatastrofer, forårsaget af omstændigheder den enkelte virksomhed kun i få tilfælde selv er skyld i. Og så til kriser som virksomheden kunne havde haft større sandsynlighed for at forudse; fx svindel, arbejdsskadeulykker, produktion osv.

Sense Communication tilbyder virksomhederne et intensivt dagsforløb i krisehåndtering. Krisekommunikationen testes i et sikkert miljø, hvor en krisesimulering tager deltagerne gennem realistiske scenarier, der kan påvirke virksomheden og kommunikationen.

Krisesimulering foregår i et højt tempo, hvor skræddersyede scenarier er omdrejningspunktet for læring.

Et team af dygtige journalister, fotografer og kommunikationskonsulenter søger for en dynamisk og realistisk udvikling af scenarierne – baseret på din reaktion.

Formålet med vores krisesimulering er, at teste virksomhedens reaktionsmønster, krisestab, organisering, kommunikation og beredskabsplan.

Simuleringen rummer blandt andet: 

Gennemgang af teorien omkring krisekommunikation
Teorien eksemplificeres gennem en aktuel eller relevant case.
Gennemgang af responsmuligheder
Gennemgang af mediernes rolle
Gennemgang af virksomhedens beredskab
Mediehåndtering og medietræning
Teambuilding

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.

For rådgivning i en akut krise – ring 26 72 80 64

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.