Persondatapolitik  (GPDR)

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan vi i Sense Communication behandler dine oplysninger. 

Sense Communication er dataansvarlig og har følgende kontaktoplysninger: 

Sense Communication
Saunte Bygade 17
3100 Hornbæk
CVR-nr.: 33521898
Tlf.: +45 26 72 80 64
E-mail: info@sensecommunication.dk 

Indsamling og formål 

Jeg er ikke kunde:

Vi har kun meget begrænset indsamling af personoplysninger. 

Sense Communication indsamler alene, og kun hvis du har givet tilsagn, personoplysninger som: Navn og e-mail. Oplysninger bruger vi kun til udsendelse af et periodisk nyhedsbrev og information vedr. virksomhedens forretningsområder. 

Jeg er kunde:

Indsamling og behandling af personoplysninger fra vores kunder er stærkt begrænset, men dog nødvendige for at kunne tilbyde vores forretningsforbindelser og kunder service og fakturering. 

Vi indsamler og behandler derfor følgende oplysninger: 

  • Navn/ kontaktperson
  • Virksomhed
  • Adresse,
  • Postnummer
  • By
  • Telefonnr.
  • E-mail
  • CVR-nummer 
  • CPR-nummer for forretningsforbindelser uden virksomhed
  • Fakturanumre
  • Kreditnotanumre

Dataindsamling

Sense Communication kan på egen hånd indsamle og behandle kontaktoplysninger i forbindelse med opdatering af kontaktoplysninger. 

Ved indsamlingen af personoplysninger oplyser vi dig om hvilke oplysninger, vi behandler om dig og til hvilket formål. 

Du modtager oplysning herom på tidspunktet for indsamling af dine personoplysninger. 

Vi sikrer, at dine personoplysninger ikke bliver tilintetgjort ved en fejl, går tabt, bliver ændret, offentliggjort uautoriseret samt at uvedkommende ikke får adgang eller kendskab til dem. 

Vi sikrer, at vores eksterne databehandlere lever op til en høj standard for informations-sikkerhed – vi benytter:

Sense Communication benytter Dinero til fakturering og bogholderi, og vi henviser til deres retningslinjer for privacy.

MailChimp til udsendelse af periodisk nyhedsbrev.

Google Analytic m.v. til at registere besøgende på hjemmeside.

Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dem. 

Vi gennemgår løbende vores behov for opbevaring af oplysninger, så vi ikke gemmer mere end højst nødvendigt.

Sense Communication udleverer ikke personoplysninger til tredjemand med henblik på markedsføring eller anden kommerciel brug. 

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registeret om dig. 

Ved henvendelse om indsigt i egne oplysninger, vil vi stille krav om dokumentation for din identitet for at sikre, at oplysninger kun udleveres til rette vedkommende. 

Endelig kan du til enhver tid få rettet de oplysninger vi behandler om dig og hvis du mener, at dine personoplysninger bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser, så kontakt os endelig.

Skriv til info@sensecommunciation.dk 

Cookies 

På vores hjemmeside www.sensecommunication.dk bruger vi cookies til statistik. Det giver os blandt andet et overblik over, hvor mange der besøger de forskellige sider og emner på hjemmesiden.

Oplysningerne i cookies er anonyme for os og bliver ikke koblet til den enkelte bruger. 

Til sidst skal vi oplyse, at evt. klager over Sense Communications behandling af dine personoplysninger skal rettes til Datatilsynet, tlf.: 33193200, e-mail: dt@datatilsynet.dk 

Skriv til os, hvis du vil have oplyst, hvilke personlige data vi evt. har.








Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.