Claus Johnsen

Lidt om Sense Communication

Man kan sige meget om Sense Communication – men det er jo dig og din virksomhed, som er mest interessant. Men hvis du er blevet nysgerrig på os, og hvad vi kan tilbyde, så bliv hængende her – eller endnu bedre: Ring til os med det samme på +45 26 72 80 64.

Med 20 års erfaring med virksomhedskommunikation, ledelse og personlig kommunikation kan vi bidrage med effektive og skræddersyede kommunikationsløsninger og rådgivning der løfter dig, din virksomhed eller den specifikke opgave.

Sense Communication er stiftet af Claus Johnsen i 2011. Claus har tidligere været direktør og partner i Mannov og i Kraft & Partners. I Sense Communication har jeg fokus på samspillet mellem kommunikation og ledelse, PR og omdømme samt nye og gamle medier. Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed baseret på et bredt og stærkt netværk.

Jeg er, som rådgiver i kommunikation, hvert år i kontakt med rigtig mange virksomheder, organisationer og flere hundrede ledere. Jeg har lært, at det vi tager som givet og føler som det mest naturlige i verden – at kommunikere – ofte er meget mere kompliceret end et budskab fra A til B. Det er min opgave at folde udfordringen ud, og gøre kommunikationen håndgribelig, nærværende og vedkommende!

Kommunikation er mere end blot budskaber og måden du udtrykker dig på. Du skal kommunikere tydeligt – det er klart. Og din modtager skal anerkende og forstå din hensigt. Kommunikation skal give mening! Det er meninger der flytter mennesker, holdninger og magt. Jeg kalder det Sense Communication.

Baggrund: Akademiøkonom i turisme, journalist, master i Retorik samt kurser fra bl.a. Harvard Business School.

Foredragsholder og underviser blandt andet på K-forum og Probana Business School.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.