digital_top_billede

Digital kommunikation og PR handler om dine online netværk og relationer.  Sense Communication inddrager altid et digitale perspektiv i vores kommunikationsstrategier og implementering.

Digital kommunikation og PR kan booste opmærksomheden for din virksomheden – også i medierne. Den rigtige digitale PR strategi er med til at skabe øget trafik til dit website og derigennem smitte af på din bundlinje! Digital kommunikation og PR er den ideelle kombination af traditionelt PR og de mange online muligheder, som rammer din målgruppe.

Sense Communication hjælper dig med at forbedre og opbygge dine relationer til blandt andet presse og medier gennem fx sociale netværk. I Sense Communication er vi optaget af at sikre dit online omdømme og vi sørger for, at du kommer 360 grader rundt om din online kommunikation.

Vi hjælper dig med at tænke din online tilstedeværelse på blandt andet de sociale medier godt igennem. Vi hjælper med navigationen i det voksende hav af online muligheder og skaber relevans, flytter holdning og overvåger dit online omdømme.

Med digital PR sikrer du, at virksomhedens budskaber når forbrugerne, og de let kan findes ved fx søgninger på nettet. I Sense Communication sender vi derfor din kommunikation ud i forreste række og skaber online mening – vi forlænger kort sagt din kommunikation.

Vi sikrer en struktur og et sprogligt design der bider sig fast. Værktøjskassen er derfor et klart sprog, som er målrettet dine modtagere.

Digital PR handler, ligesom traditionel PR, om at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed og sørge for, at det indtryk, andre får, stemmer overens med virksomhedens egen opfattelse. Digital PR involverer derfor alle de aktiviteter, som kan skabe opmærksomhed i online medier og communities fx blogs, nyhedsmedier, fora, diskussionstråde og sociale netværk.

Det er ikke længere et spørgsmål, om virksomheder og organisationer skal være en del af den samtale, der foregår på nettet. Men samtalen og det sociale kan bidrage til forretningen.

Vi tilbyder blandt andet rådgivning inden for:

  • Online kommunikation
  • Digital kommunikationsstrategi
  • Sociale mediestrategier
  • Online PR
  • Social medietræning
  • Community Management
  • Content marketing

 

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.