krisehåndtering

Sense Communication tilbyder webbaseret krisehåndtering

Sense Communication har eksklusivaftale med Nordens førende softwarevirksomhed inden for krisehåndtering: OneVoice.

Aftalen betyder, at vi, i samarbejde med norske OneVoice, kan tilbyde virksomheder i Danmark et webbaseret værktøj, CIM®, til bedre håndtering af alle typer kriser og hændelser.

Med løsningen – og ikke mindst et tæt samarbejde med OneVoice – kan Sense Communication nu tilbyde 360 graders krisehåndtering før, under og efter en krise.

Med aftalen går vi nu til markedet med en løsning, som giver kunderne mulighed for langt bedre at komme godt igennem en krise. Løsningen dækker organisationens behov på alle niveauer i en evt. krisesituation. Fra det operationelle niveau til den strategiske ledelsen får organisationen med CIM® en enkel og overskuelig, men måske også vigtigst – et samlet billede over hændelsen, begivenhederne og krisens udvikling og status. Det giver en organisationen og ledelsen hurtigere og mere enkel kontrol over krisen, kommunikationen og de enkelte kommandoer.

CIM® systematiserer og organiserer ikke bare de rutinemæssige opgaver og giver bedre kontrol, men frigiver også mere værdifuld tid til ledelse og beslutninger. Organisationen får med andre ord fuld kontrol med informationsflowet – både internt og eksternt – under en krise, hvilket sikre et optimalt grundlag for at træffe de rigtige beslutninger og koordinere ressourcer.

Løsningen er desuden mobil og kan integreres med eksisterende løsninger eller intranet. CIM® indeholder en lang række af moduler til optimal krisehåndtering. De enkelte moduler er grupperet inden for:

• Risk Management
• Emergency Planning
• Crisis Management
• Media Communication
• Quality Management

Hvis du ønsker at høre mere om løsningen, er du meget velkommen til at kontakte Claus Johnsen på telefon 26 72 80 64 eller sende en e-mail på claus@sensecommunication.dk.

Du kan læse meget mere om OneVoice her: www.onevoice.no eller du kan downloade vores Factsheet CIM.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.