kurser i kommunikation og lederkommunikationStærke kommunikationskurser fra fire skarpe fagfolk

Kommunikation er en kompleks affære! Kravene til kommunikation og en mere og mere professionelt kommunikerende organisation stiger løbende. Nye kommunikationskanaler dukker op, og nye som ældre medarbejdere skal udvikle deres kommunikative kompetencer og kvalifikationer i en organisation, hvor dialog og relationer er med til at skabe motivation, engagement og produktivitet.

I vores netværk har vi organiseret os, så vi afspejler virkeligheden. Vi er fire seniorrådgivere med stor erfaring fra mange forskellige kommunikationsdiscipliner. Sammen udgør vi et kompetent og engageret team, der kan dække hele organisationens behov for kommunikativ kvalificering af både medarbejdere og ledelse. Vi rådgiver om ekstern og intern kommunikation, klæder topchefen på til den store internationale præsentation og hjælper HR-afdelingen med at løse konflikter. Vi underviser medarbejderne i at skrive korrekt, forståeligt og flydende dansk og afholder workshops om forandringskommunikation.

Måske er der kun behov for én rådgivers kompetencer, måske skal flere af os i spil i forhold til en konkret opgave. Det finder vi ud af sammen. Derefter sammensætter vi det kursus- eller rådgivningsforløb, der giver den største værdi for jer.

Download vores fælles kursuskatalog her: Kursuskatalog kommunikationstræning

Eller læs mere her.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.