kursus_top_billede

Resultatskabende kommunikationstræning

Kommunikationstræning kan måles på bundlinjen. Hvis du vil have succes på jobbet, skal din kommunikation konstant udvikles og forfines i takt med din karriere, virksomhedens strategi og størrelse. Og ikke mindst i takt med, at kravene til kommunikation og en mere professionelt kommunikerende organisation stiger.

Styrk din kommunikation og skab resultater. Nye som ældre medarbejdere skal i dag udvikle deres kommunikative kompetencer og kvalifikationer i en organisation, hvor dialog og relationer er med til at skabe motivation, engagement og produktivitet. Det er i sidste ende din egen og organisationens medarbejderes evne til at udvikle sig – og dermed også virksomheden – der skaber resultaterne.

Skræddersyet kommunikationstræning

Vi tilrettelægger vores kommunikationstræning og kurser i kommunikation så det giver optimalt udbytte. Alle vores kurser tager derfor udgangspunkt i din hverdag og dine daglige udfordringer og mål. Vi sætter et fælles mål, inden vi går i gang og følger en skræddersyet plan, hvor du også får tid til at passe dine øvrige målsætninger – og ikke mindst din familie.

Vi har her samlet et par smagsprøver på vores kommunikationstræning, og som også viser det fokus vi har på det enkelte kursus. Ikke to kurser er ens, og vi gør en dyd ud af at skræddersy et forløb, så du får maksimalt udbytte. Vi benytter en fast læringsmodel, praksisnære cases og scenarier samt den nyeste teori på området.

Læs mere om vores kommunikationstræning i vores nye katalog:

 

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.