kurser i kommunikation

Kurser i kommunikation

Kravene til kommunikation og en mere og mere professionelt kommunikerende organisation stiger løbende. Nye kommunikationskanaler dukker op, og nye som ældre medarbejdere skal udvikle deres kommunikative kompetencer og kvalifikationer i en organisation, hvor dialog og relationer er med til at skabe motivation, engagement og produktivitet.

Skal du have succes og gennemslagskraft som leder, skal du kunne kommunikere og skabe mening i enhver sammenhæng. Det stiller store krav til dine kommunikative som personlige kompetencer.

På vores virksomhedstilpassede kurser i kommunikation får du en forståelse for din rolle som kommunikator og brugbar viden samt redskaber til at vurdere, hvilken kommunikationsform og kommunikation der virker hvor. I får konkrete værktøjer til at kunne kommunikere kompetent og målrettet med både den enkelte og i teams.

I Sense Communication tilbyder vi kurser og kommunikationstræning, som styrker dine kommunikative kompetencer.

VORES KURSER

Vi har med hjælp fra vores dygtige netværk desuden organiseret os, så vi afspejler virkeligheden. Vi er alle seniorrådgivere med stor erfaring fra mange forskellige kommunikationsdiscipliner. Sammen udgør vi et kompetent og engageret team, der kan dække hele organisationens behov for kommunikativ kvalificering af både medarbejdere og ledelse.

I vores seneste katalog kan du se et lille udsnit af vores aktuelle kurser i kommunikation:

 

Lad os drøfte dine mål sammen og skræddersy et kursus til jeres aktuelle behov. Kontakt Claus på 26 72 80 64

 

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.